Какво да подарим на учителите за началото на учебната година

Какво да подарим на учителите за началото на учебната година

Дата:
Публикувано от:

Началото на учебната година е празник и подходящ момент да изразим признателност към учителите, които играят ключова роля в живота на нашите деца. Вместо традиционните букети, можем да направим по-личен, вдъхновяващ, а защо не щадящ природата подарък. 

1. История посвещение 


 Да подариш книга, винаги е добра идея. А книгата „Лайла Гриър, класна прекрасна“ разказва трогателна история за доброта и подкрепа в училищна среда, и е идеален подарък за всеки учител. Тя не само вдъхновява, но и служи като напомняне за значението на добрия пример. Учителите могат да открият паралели между собствения си опит и този на мис Лайла Гриър, която се бори с личните си тревогите и несигурност, но е готова да бъде подкрепа и за учениците.

 

2. Цвете в саксия

ПКактус в саксия (Агата #1) - Издателство Мармотодаряването на цвете в саксия е не само символ на грижа за природата, но и практичен и оригинален начин да благодарим на учителите за всичко, което са направили и за пътя, които предстои да извървят с децата. За това ни напомня книгата „Кактус в саксия“ , чиято главна героиня, Агата, освен всичко друго, разбира и че жестът на уважение е най-ценен, когато идва от сърце.

 

 

 

 3. Обещание за приключение


Ако искате да предизвикате усмивка на лицето на някой учител, книгата “Шантавѝя до шия 2: Операция „Крилце или кълка“ е перфектният избор. В романа учениците се завръщат на училище след ваканцията и всички разбират колко много са пораснали за няколко месеца. Явление, което само по-себе си е повече от вълнуващо. Шеметните приключенията също не закъсняват, а в тях се оказва замесен и един добър учител със спорно добри роднини. В случай, че класната или класният на детето ви има чувство за хумор, със сигурност ще разбере посланието

Независимо дали изберете книга с вдъхновяващо послание или оригинален жест като цвете в саксия, важно е подаръкът да носи личен и искрен смисъл. Учителите ще оценят не само самия подарък, но и вниманието и благодарността, които сте вложили.

Тагове:

Напиши коментар

* Коментарите трябва да бъдат одобрени преди публикуване.