HELLO!

We believe that books have the power to help parents guide their children toward embracing important values, and shaping them into better individuals as they grow.

HOT PICK

Best selling series / Two different designs
От последната ни среща с мотовете изминаха толкова години, че някой дори написа в „Древната книга“ как злите модове са само страшна легенда. Магу порасна в пакостливо любопитно мотче. Но точно това нейно любопитство беше и причината легендата да напомни за себе си, а мотове и модове отново да се..
13 лв
Ревю от detskiknigi.com „Спасяването на хълцащата принцеса“ вече е тук, за да ни разкаже за новите патила на мотовете. Подобно на първите две книжки, и тази започва с предговор, който загатва, че животът в Мотилия отново ще бъде изправен пред изпитание. След МОТосватбата на Мукс и принцеса Пагу двамата влюбени се сдобиват с дъщеричка. Кръщават я Магу, което на..
11.70 лв
Мотовете са пухкави и добродушни същества, които живеят спотаени в гардероба, обагрени в шарените цветове на любимите ни дрехи. Нещо обаче ги тревожи… Хората са станали твърде зависими от технологиите, а това им влияе. Мотовете малко по малко губят цветовете си и има опасност да изчезнат завинаги… Ще успеят ли..
9.70 лв
Ревю от detskiknigi.com: Докато щастливите шарени мотове и децата се наслаждават на прекрасния пъстър живот, изграден с общите им усилия чрез план „Ново утре“, един злобен миризлив мод наднича скришом през процепа на коша с мръсното пране. Не, няма грешка – моДовете са братовчеди на моТовете, но обичат мръсотията, вонящите..
10.70 лв

Do you want to see more?

We are represented by Stephanie Barrouillet from S.B.Rights Agency - an international foreign rights agency specialising in illustrated children’s books from around the world.

Reach her at: stephanie@sbrightsagency.com www.sbrightsagency.com