Вижте тези продукти:

-30%
-28%
-26%

Нашите специални предложения

-15%
-16%

@ Instagram

Пуф-Паф! Очаквайте скоро нещо ново и полезно! 

От много време мислим как да обогатим портфолиото си с продукти за по-малките. Харесваме методите за учене чрез игра.

Така открихме образователна серия, която се фокусира върху развитието на различен набор от умения у децата. Така нареченият “Кръг на уменията” е система разработена от специалисти и съобразена с възрастта на детето. 

Екипът, специализиран в продукти за деца от 0-6 г. е базиран в Дания, а техните книги се разпространяват в над 40 държави. Скоро ще ги приветстваме и в България!

“Най-важното за нас е детето да учи от всяка наша книга нещо ново, а родителят да е спокоен и уверен, че детето му расте и се развива” - споделят от издателството. 

Очаквайте първите две образователни влакчета от серията, които се фокусират върху математическите и речевите умения в края на месеца. А през следващите дни ще ви разкажем малко повече за всяко от тях и какво включват комплектите. Ще имате възможност да си ги поръчате и предварително с отстъпка. 🚂🚃🚃
Пуф-Паф! Очаквайте скоро нещо ново и полезно! От много време мислим как да обогатим портфолиото си с продукти за по-малките. Харесваме методите за учене чрез игра. Така открихме образователна серия, която се фокусира върху развитието на различен набор от умения у децата. Така нареченият “Кръг на уменията” е система разработена от специалисти и съобразена с възрастта на детето. Екипът, специализиран в продукти за деца от 0-6 г. е базиран в Дания, а техните книги се разпространяват в над 40 държави. Скоро ще ги приветстваме и в България! “Най-важното за нас е детето да учи от всяка наша книга нещо ново, а родителят да е спокоен и уверен, че детето му расте и се развива” - споделят от издателството. Очаквайте първите две образователни влакчета от серията, които се фокусират върху математическите и речевите умения в края на месеца. А през следващите дни ще ви разкажем малко повече за всяко от тях и какво включват комплектите. Ще имате възможност да си ги поръчате и предварително с отстъпка. 🚂🚃🚃
Играта приключи. Благодарим на всички, които се включиха ❤️ Споделихме печелившите в стори и предстои да се свържем с тях.

🎉Giveaway 🎉 
Който търси - намира!

А пък Инспекторът се е доказал, като доста успешен в откриването. Затова го наехме да тръгне по следите на 3-ма от вас, на които да подарим последните ни книги от първия тираж на
Играта приключи. Благодарим на всички, които се включиха ❤️ Споделихме печелившите в стори и предстои да се свържем с тях. 🎉Giveaway 🎉 Който търси - намира! А пък Инспекторът се е доказал, като доста успешен в откриването. Затова го наехме да тръгне по следите на 3-ма от вас, на които да подарим последните ни книги от първия тираж на "Емоци-О-метърът на Инспектор Крок". 🎉Условия🎉 Последвай ни в Инстаграм, отбележи приятел в коментар и ни кажи кое е любимото ти "Еми" от книгата (малко по-надолу ще ти ги припомним), а Инспекторът ще обяви победителите следващия понеделник 13-ти! 🎉Емитата🎉 А ето ги и останалите емоции, които авторката Сузана Исърн нарича със симпатичното наименование "Емита": Усмивка (радост), Въздишко (тъга), Господин Дайнамен (завист), Господин Самомен (ревност), Иха (изненада), Ядостина (гняв), Треперушко (страх), Дайгуш (любов), Розовобузка (срам), Сбърчинос (погнуса) 🎉 Участвай до 13.06! 🎉 Междувременно ние започваме да подготвяме втория тираж на книгата. Дайгуш!
Дойде онова шеметно панаирно време от годината! Този път на щанда ни освен всичките ни мармотски книги, ще ви очакват и много интересни гости.

Започваме още в първия ден на панаира с психолога Надежда Маркова, която подкрепи с експертизата си кампанията ни за
Дойде онова шеметно панаирно време от годината! Този път на щанда ни освен всичките ни мармотски книги, ще ви очакват и много интересни гости. Започваме още в първия ден на панаира с психолога Надежда Маркова, която подкрепи с експертизата си кампанията ни за "Полезното лице на скуката". Заповядайте на 30.05, за да се запознаете и да поговорите и на живо! На 31.05 в 17.30 ще ви посрещне лъчезарната Йоанна Темелкова, която заедно с други любими дами заяви "Невинаги съм перфектна" и така застана с лицето си зад тази наша толкова важна кампания. Продължаваме с чудното трио зад "Чудният нов свят". Работим по този проект повече от година, но чакането определено си струва. На 1.06 ще имате възможност да се докоснете (буквално) до героите на Чудомир Драгнев, които той създава от скрап. Живот им вдъхват Марин Трошанов и Николай Михайлов в един наистина чуден нов книжен свят. На 04.06 събота поетапно ще гостуват авторите Доника Ризова (майката на Дракончето Ринти) и Георги Грънчаров (създател на образователните карти Нарисувай анимационен герой / робот / чудовище и забавна история). Колко е хубаво, че книгите правят тези срещи и разговори възможни! Очакваме ви с нетърпение и готови за сладки приказки 🙂 Отбележете се в събитието тук, за да следите всички актуални дати и часове 👉 https://www.facebook.com/events/298663449141310/