Стикер на седмицата ✨ Ти си вълшебник! 🧙

Мотовете продължават да радват почитателите си във Viber! 💫 Близо 50 хил. са приятелите на пухкавите сладурковци, които станаха част от “Мармот” – Viber общност, в която могат да получат най-новите новини от издателството, да гледат видеа и да участват в анкети.

Всяка седмица участниците в “Мармот” гласуват, за да изберат стикер, чиято история ние да споделим. Днес ще разкажем историята зад най-вълшебното стикерче в пакета – “Ти си вълшебник!”.

Вдъхновени от Вълшебника от четвъртата част на мотовете, вярваме, че всеки от нас е способен на истински вълшебства! ✨

Най-древният мот е абсолютно бос в магиите, но присъщото любопитство на всяко търсещо същество го провокира да опита да овладее непознати изкуства и сложни заклинания. Е, те невинаги се увенчават с успех, но пък понякога именно в неочакваните обрати може да открием правилното решение! Именно там се крие истинското вълшебство!

Присъединете се към нашата Viber общност 👉 тук

Открийте всички стикери от супермотския пакет 👉 тук 💫 и разгледайте колекцията ни от значки, чаши и тениски, вдъхновени от тях 👉 тук.

Получавайте още интересни статии и новини от издателство “Мармот”, директно на електронната си поща! 📧Абонирайте се за нашия бюлетин 👉 тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *