Благодарим за всички прекрасни мнения на нашите читатели. Радваме се, че сме ви усмихнали :-)

“Поздравления за хубавата книга. Комплименти за ДОБРИНАТА, която струи от нея. Щастлива съм, че това е първата книжка ,която прочете сина ми / на 7 год./ и всеки ден с нетърпение ме пита дали вече не съм му купила втора част. Благодаря ви, че първата книжка – роман, която сина ми прочете сам е Българска. Желая ви успех и много щастливи деца, докоснали се до света на Мотчетата :))”

Ивелина Пенева

“Не знам дали е съвпадение,но искам да ви поздравя Радостина за стрaхотната книжка, която сте създали. Преди 2 дни видях резюме в списание Биограф и още на другия ден потърсих книжката в книжарницата. Почти я прочетох там, изключително много ми хареса и също така много ми допаднаха и графиките в нея, а още повече, че е от българси автор. Само мога да съжалявам,че аз самия не бих могъл да издам подобна книжка а много бих се радвал!!! Купих си я веднага, след което я надписах и доокрасих с малки орнаменти по страниците,(за да има какво малкото дете да отчопли ),и я подарих на една моя приятелка на 34г. Е, реших, че все пак трябва да я има и дете, затова я подарих и на малко момиченце. С нетърпение очаквам да има още продължения на Мотовете,аз до някъде се оприличих с Мукс. Хаха,и се надявам все повече книжката да може да докосва както малки, така и големи, защото те също имат нужда. Дори по голяма !!!”

Mихаил Кирков

“Малкият ми син 1 час рови в гардероба вчера, за да открие мотовете и най – вече принцесата, за да я гушка, че била пухкава. Каката от два дена непрекъснато пръцка с уста, когато е сърдита. Не знам дали сте създали и на други мами такава работа с подреждане на гардероби, но историята е чудесна. Очакваме с нетърпение следващите приключения на пухкавелчетата.”

Mагдалена Ангелова

“При нас е -дойде в понеделник но нямаше как да ви пиша – страхотна книжка. Малкият много я харесва”

Венцислава Калчева

“И аз благодаря! Детенце ще я почва днес, но мама я прочете за един дъх – страхотна е !!! Вече съм в очакване на следващи приключения!”

Гергана Хараламбова

“Благодарим за книгата и за подаръците към нея. Вече и в нашия гардероб има от вълшебните приятели.”

Даниела Танчева

“Здравейте,приятели!Току-що получихме книжката!Ники и Стефи много Ви благодарят за чудесната книжка и подаръци!Това наистина е подарък за рождения им ден!Бъдете живи и здрави!”

Деница Иванова

“И аз днес получих книжката. Забавните истории на симпатичните същества, както и хубавия шрифт на книгата със сигурност ще се харесат на дъщеря ми. Поздрави”

Диана Танева

Здравейте! Както очаквах-книгата стана страхотен хит, любимка е принцесата на мотовете, а картинките бяха оцветени още първите два дни. Зарадвахте едно дете (и друго голямо дете в мое лице), като му доведохте няколко нови приятели в света на въображението му. Чудесни сте! (илюстрациите са уникални между другото! толкова сладки и милички, че си мисля-защо като следваща крачка не направите едни плюшени играчки с тези геройчета-те са толкова благодатни за мачкане и гушкане, че със сигурност ще има желаещи да се сдобият с тях ;))

Поздрави и пожелания за вълшебна седмица!

Сюзан Саамиева

Благодарим за книжката,много е увлекателна и се надявам на продължение

Елеонора Апостолова

“Би трябвало да спра да си харча половината от заработеното за книги. Би трябвало и да спра да си купувам детски книги, но няма. Последната ми придобивка – Приключенията на мотовете е просто прекрасна! И е на български автор. И илюстрациите са толкова сладки. Но най-важното, книжката ни учи на много важни житейски уроци. Например този –

“Принцът на мотовете не трябва да:

– да изяжда последната хапка от десерта си, защото тя винаги е за неговата принцеса.

– да заспива или да се разсейва, когато принцесата му разказва е минал денят и.””

Приятелка на мотовете с псевдоним “Dream Bubble”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *