Помечтай с Ву!

Стартира гласуването за националната награда “Бисерче вълшебно” 2017, в която жури са самите деца.

Всяко дете на възраст от 6 до 15 години включително може да подкрепи любимата си книга онлайн на www.biserche.com до 22 април в една от общо четирите категории на номинирани заглавия “Откриватели” (6-8 г.), “Мечтатели” (9-11 г.),  “Майстори” (12-15 г.) и “Иноватори”.

Еленът Вундаба и книгата “Моите красиви рога” са сред претендентите в категория “Мечтатели”. Намирам го за изключително тематично, познавайки неговия светоглед, в който всяко нещо в живота – и добро, и лошо, се случва с цел.

14151767_10210780724103669_2072444200_o.jpg

А ако и вие го харесвате поне наполовина, колкото мен, насърчете децата си да го подкрепят с парченце любов и един глас в конкурса, като последвате този линк.

Или поръчайте на специална промоционална цена с 20% отстъпка тук.

Благодарим ви! <3

Проектът “Бисерче вълшебно” цели да запознае децата с модерната художествена литература, издавана на български език, и да насърчи четенето сред подрастващите. Организатор на наградата е фондация “Детски книги”, а кампанията се провежда с подкрепата на Министерство на образованието и науката и сайта за книги и четене “Аз чета”.

Партньори на инициативата са още Българска библиотечно-информационна асоциация, фондация “Глобални библиотеки-България”Асоциация “Българска книга”Център за приобщаващо образование,  Сдружение за градски читални, Читалище.тоМедийни партньори са “Детски дневник” и семейното онлайн радио Family, а партньор събития е Sofia Ring Mall.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *