Поредицата образователни карти на Георги Грънчаров са публикувани в САЩ

Образователните карти на Георги Грънчаров, чиито права за издаване бяха закупени миналата година от престижното американско издателство Kane Miller, вече са публикувани и се радват на първите си положителни отзиви.

Преди по-малко от месец и четирите комплекта образователни карти излязоха на пазара в САЩ. “Нарисувай анимационен герой”, “Нарисувай анимационно чудовище”, “Нарисувай анимационен робот” и ‘Нарисувай забавна история” вече може да се открият на сайта на издателството, а преди броени дни продуктите бяха качени и в Аmazon.

Kane Miller е част от образователната група ЕDC Publishing – издателство с над 30 години история, специализиращо в образователната, а впоследствие и в развлекателната детска литература.

От Kane Miller Books определят своята мисия така: “Ние търсим детски книги от цял свят, които са награждавани и обичани. Нашите книги сближават децата по целия свят като им позволяват да обменят истории и идеи, докато научават повече за разликите и приликите в културата си.”

Част от първите отзиви на потребители в САЩ гласят:

  • “Откъде се сдобихте с картите? Изглеждат фантастични!”
  • “Децата си играха с тях близо час вчера. Перфектни са за пътуване.”
  •  “Даваме им 5 от 5 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️”

В България картите са също много обичани и се играят както от малки деца (на 3+ г.), така и от по-големи деца (7-10 г.). И дори от техните родители! А Георги обещава още изненади за почитателите на образователните карти скоро!

“Картите наистина карат децата да се забавляват истински. Какво по-ценно от това? Второто най-важно е, че когато децата рисуват, се учат да бъдат фокусирани върху една задача за по-продължителен период от време, а това умение ще е все по-ценно в бъдеще.”

Георги Грънчаров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *