Избрахме 10 книги за теб и твоето дете

📖 С тази селекция ще надникнеш в сърцето на издателство “Мармот”. През годините сме издавали много и най-различни заглавия, но тези 10 книги загатват за разнообразието от истории, които създаваме. Всяка книга е внимателно изработена и избрана, за да покаже стремежа ни да търсим качество и разнообразие.
 
🌈 Води ни мисълта за децата. Разбираме колко е важно да възпитаваме любов към четенето и затова влагаме сърце във всяка история.

Или научи повече за всички книги, които включва.

за най-малките

👶 За най-малките – на възраст от 2 до 4 години, сме подбрали богато илюстрирани книги с малко думи, които запознават децата с емоциите, учат на доброта и приемане. Те ще разпалят любопитството и любовта към четенето още от най-ранна възраст.

Аз съм си аз, а пък ти си си ти.
Различни сме, но и еднакви, нали?
Тази книга е покана да отпразнуваме
всички онези чудно смешни неща,
които ни правят такива, каквито сме.

Представи си свят, в който всеки е добър. Какво може да направим, че да се сбъдне?  “От сърце. Книга за добротата” ни вдъхновява как да бъдем по-добра версия на себе си.

Това е история за емоциите, които понякога усещаме. Те не са страшни, когато знаем, че са част от живота – и моя, и на мама.

За по-големите

🧒 Твоето дете се променя, а с него и колекцията ни за деца на възраст от 4 до 7 години. Тя е пълна с важни уроци, но и с хумор. Тези книги ще вдъхновят детето да мисли, чувства и твори, докато бавно го превръщат в уверен читател.

Детето може да изследва различните части на Земята, които работят като едно цяло, за да я превърнат в прекрасния дом, който обитаваме.

На помощ идва Инспектор Крок, който много го бива да разрешава емционални загадки! Той помага на децата да разбират и овладяват своите емоции.

Никой не е по-добър архитект от Иги Пек. Жалко че хората, които оценяват таланта му са твърде малко. Как ще се справи?

за най-големите

🧒 Твоето дете се променя, а с него и колекцията ни за деца на възраст от 4 до 7 години. Тя е пълна с важни уроци, но и с хумор. Тези книги ще вдъхновят детето да мисли, чувства и твори, докато бавно го превръщат в уверен читател.

Шери е загубила вдъхновението си. На помощ идва Господин Муза, който ѝ дава от странни по-странни задачи.

С какви ли отношения, емоции и предизвикателства ще се сблъска и овладее Агата през първата си година в училище?

Мотовете са пухкави и добродушни същества, които живеят спотаени в гардероба, обагрени в шарените цветове на любимите ни дрехи.

Вярвате или не, но в скалите над старинното градче Банялбуфар живее истински дракон! Името му е Ринти и много обича спагети и ябълки.

ХАРЕСА ЛИ ТИ НАШАТА СЕЛЕКЦИЯ?

Запознай се с нас и нашия подход да създаваме книги – ценности, с които детето расте уверено и любопитно!📖🌟