Стикер на седмицата 🧘 Мъдреца Щу

Мотовете продължават да радват почитателите си във Viber! 💫 Над 74 хил. са приятелите на героите на Радостина Николова, които са част от “Мармот” – Viber общност, в която могат да получат най-новите новини от издателството, да гледат видеа и да участват в анкети.

Всяка седмица участниците в Мармот” гласуват, за да изберат стикер, чиято история ние да споделим. Това е една от най-популярните ни рубрики! Днес ще разкажем за вдъхновението зад създаването на стикера с мота мъдрец Щу, който се появява за първи път в третата част от поредицата “Приключенията на мотовете”.

Мъдрецът Щу е най-мъдрият и възрастен мот в цяла Мотилия. Никой не знае точните му години, но всички вярват, че е живял хиляди лета и носи цялата мотска мъдрост на плещите си. Знае отговорът на почти всички въпроси и винаги е въоръжен със спокойствие и благ съвет. Готов ли си да се сдобиеш с мотска мъдрост сега? Тогава седни в поза лотос, затвори очи и медитирай като Щу! Готов ли си? Поеми си дъх и издишай с “Оммммммммм”.

Разгледай всички книги за мотовете 👉 тук.

Присъедини се към нашата Viber общност 👉 тук.

Открий всички стикери от супермотския пакет 👉 тук ✨ и разгледай колекцията ни от значки, чаши и тениски, вдъхновени от тях 👉 тук.

Получавай още интересни статии и новини от издателство “Мармот”, директно на електронната си поща! 📧 Абонирай се за нашия бюлетин 👉 тук.

Разгледай и нашата секция с безплатни четива и занимателни материали, с които да направиш престоя у дома по-полезен и забавен! Открий ги 👉 тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *