Стикер на седмицата ✨ Мукс слуша музика 🎧

В началото на март мотовете пренесоха магията на Мотилия във Viber! ✨ Вече 65 хиляди почитатели на пухкавите сладурковци са по-близо до тях като част от “Мармот”. В тази Viber общност, те могат да научат за най-новите проекти на издателството, да гледат видеа и да се включват в анкети.

 

Всяка седмица те гласуват, за да изберат стикер, чиято история ние да разкажем. Тази седмица фаворит беше Мукс, който щастливо слуша музика! 🎧

Мукс, както и всички мотове, обичат да танцуват, пеят, да слушат музика, да играят и да се забавляват от сърце. Затова не пропускат нищо, което ще извика усмивка на лицето им, а хубавата мелодия директно ги увлича в танц и ги дарява с добро настроение. Именно благодарение на едно шумно празненство, във втората книга, те успяват да надвият злите си братовчеди в напрегната битка.

 

Знаем, че вие също обичате да играете и да се забавлявате! Затова направихме цяла секция с безплатни четива и занимателни материали, с които да направите престоя у дома по-полезен и забавен! Открийте ги 👉 тук.

Присъединете се към нашата Viber общност 👉 тук.

Открийте всички стикери от супермотския пакет 👉 тук ✨ и разгледайте колекцията ни от значки, чаши и тениски, вдъхновени от тях 👉 тук.

Получавайте още интересни статии и новини от издателство “Мармот”, директно на електронната си поща! 📧 Абонирайте се за нашия бюлетин 👉 тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *