Искате ли да прекарвате време с децата си, докато намирате заедно с тях интересни и вълнуващи неща? Или докато назовавате какво има в детската градина, какви животни познаваме или как се наричат всички тези превозни средства, които се движат наоколо? А защо не и докато вашите бебета се учат да изговарят първите си думи, посочвайки с пръстче ново откритие?

Представяме ви поредицата „Търси и намери“ –  занимателни книги за най-малките, в които децата трябва да открият различни предмети и обекти.

книгите

Предстои
Предстои
Предстои

В детската градина (1+)

Кой ходи на детска градина? И как изглежда там? Разгледайте какво правят децата! Разнообразни сцени показват как минава един ден в детската градина и помагат на децата в откриването и научаването на нови думи, свързани с нея. 

При животните (2+)

С удивление Бен и Лара откриват най-различни малки и големи животни – на село, на ливадата, край езерото, в планината и чак край морето. По време на посещението си в зоологическата градина те се запознават и с животни от цял свят.

Превозни средства! (3+)

Кои са превозните средства на село или на строителната площадка? В книгата детето ще може да открие къде са скрити те в картинките и да ги посочи. За всички любители на превозните средства, които искат да се забавляват, докато откривателстват!

Поръчай сега, очаквай през март!

разгледай книгите

Търси и намери - Колко много превозни средства
поръчай

Пет причини да избереш книгите от поредицата „Търси и намери“

Да играем, докато учим – възможно е!

Само или с родители, баби и дядовци – за едно дете винаги е забавно да открива предмети на цветните страници и едновременно с това да овладява различни умения. Защо и как заглавията от новата ни поредица стимулират различни аспекти от детското развитие, можете да научите от блог статията ни по темата.

Моята първа книга Търси и намери - в детската градина
търси и намери при животнтие
Търси и намери - Колко много превозни средства

РАЗГЛЕДАЙ КНИГИТЕ

Иги Пек, архитект. Книга за деца. STEM