Стикер на седмицата ✨ Чета си! 📖

Нашето цветно Viber пространство вече събира 61 хиляди от приятелите на мотовете! ✨ “Мармот” е Viber общност, в която читателите на издателството могат да получат най-новите новини от нас, да гледат видеа и да участват в анкети.

Всеки петък споделяме вдъхновението зад създаването на един от стикерите в пакета. Тази седмица с повече от 1300 гласа победи стикерчето “Чета си!” 📖 и сега ще ви разкажем неговата история!

На кого не му се е искало да отговори с “Не ме закачай, чета си!” поне веднъж?

В свободното си време мотовете са истински книжни плъхове!
Четат любимите си книги, а отговорите на всичките си въпроси откриват в “Най-древната книга на мотовете, писана и създадена от най-видни мъдреци и пълна с най-мъдри слова, за да помага на мотовете в мъдрите и в не толкова мъдрите им дела”.

Знаем, че и вие обичате да четете книги и затова направихме цяла секция с безплатни четива и занимателни материали, с които да направите престоя у дома по-полезен и забавен! Открийте ги 👉 тук.

Присъединете се към нашата Viber общност 👉 тук.

Открийте всички стикери от супермотския пакет 👉 тук ✨ и разгледайте колекцията ни от значки, чаши и тениски, вдъхновени от тях 👉 тук.

Получавайте още интересни статии и новини от издателство “Мармот”, директно на електронната си поща! 📧 Абонирайте се за нашия бюлетин 👉 тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *