Стикер на седмицата ✨ Пролетно ми е! 🌳

Мотовете продължават да радват почитателите си във Viber! 💫 Над 73 хил. са приятелите на героите на Радостина Николова, които са част от “Мармот” – Viber общност, в която могат да получат най-новите новини от издателството, да гледат видеа и да участват в анкети.

Всяка седмица участниците в “Мармот” гласуват, за да изберат стикер, чиято история ние да споделим. Това е една от най-популярните ни рубрики! Днес ще разкажем за вдъхновението зад създаването на стикера с усмихнатия мот, който се наслаждава на пролетното време навън.

Мотовете много обичат да се спотаяват в уюта на гардеробите, където ухае на чисти дрехи. Но също толкова обичат да прекарват време навън сред природата и да общуват с животните, да се наслаждават на свежия въздух и малките неща. Това е и един от най-честите съвети, които дават и на нас хората. Ето защо не е изненада, че ще ги открием да се любуват на слънчевите лъчи, да се губят сред уханни гори или да съзерцават природата.

Присъедини се към нашата Viber общност 👉 тук.

Открий всички стикери от супермотския пакет 👉 тук ✨ и разгледай колекцията ни от значки, чаши и тениски, вдъхновени от тях 👉 тук.

Получавай още интересни статии и новини от издателство “Мармот”, директно на електронната си поща! 📧 Абонирай се за нашия бюлетин 👉 тук.

Разгледай и нашата секция с безплатни четива и занимателни материали, с които да направиш престоя у дома по-полезен и забавен! Открий ги 👉 тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *