Стикер на седмицата ✨ Мотски поздрав ✨

Запознай се с мотовете! Добродушни, усмихнати и мъдри, те се спотайват по гардеробите на хората, но винаги са готови за игри и нови приятелства. Тяхното кралство Мотилия се състои едва от 18 000 мота. Въпреки опасността от изчезване, те никога не губят усмивката от устата си.

Когато се срещнат, мотовете винаги се поздравяват радушно и с усмивка! Затова създадохме и стикер, с който да поздравяваш своите приятели!

Можеш да откриеш стикерите, вдъхновени от поредицата “Приключенията на мотовете”, както и да се присъединиш към нашата Viber общност “Мармот”, за да научаваш за най-новите ни проекти да гледаш видеа и да се включваш в анкети. Повече от 69 хиляди са приятелите на мотовете, които ще откриеш в “Мармот”, а всяка седмица можеш да гласуваш и избереш историята на кой от цветните ни стикери да разкажем в рубриката “Стикер на седмицата”.

Присъедини се към нашата Viber общност 👉 тук.

Открий всички стикери от супермотския пакет 👉 тук ✨ и разгледай колекцията ни от значки, чаши и тениски, вдъхновени от тях 👉 тук.

Получавай още интересни статии и новини от издателство “Мармот”, директно на електронната си поща! 📧 Абонирай се за нашия бюлетин 👉 тук.

Разгледай и нашата секция с безплатни четива и занимателни материали, с които да направиш престоя у дома по-полезен и забавен! Открий ги 👉 тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *