Стикер на седмицата ✨ Заливам се от смях! 🤣

Мотовете продължават да радват почитателите си във Viber! 💫 Почти 72 хил. са приятелите на героите на Радостина Николова, които са част от “Мармот” – Viber общност, в която могат да получат най-новите новини от издателството, да гледат видеа и да участват в анкети.

Всяка седмица участниците в “Мармот” гласуват, за да изберат стикер, чиято история ние да споделим. Това е една от най-популярните ни рубрики! Днес ще разкажем за вдъхновението зад създаването на стикера с усмихнатата мотска принцеса Магу.

Малката принцеса Магу е най-малкото мотче в цяла Мотилия.

Дъщерята на Пагу и Мукс се забавлява искрено на всяка пакост или щура идея, която ѝ хрумне. Изключително изобретателна е в игрите, които си измисля. Дори в четвъртата част именно заради подобрената версия на криеница, която предлага да играят, се оказва в плен на най-големите врагове на мотовете.

Тя вдъхнови нашето най-усминато стикерче в пакета!

 

Присъедини се към нашата Viber общност 👉 тук.

Открий всички стикери от супермотския пакет 👉 тук ✨ и разгледай колекцията ни от значки, чаши и тениски, вдъхновени от тях 👉 тук.

Получавай още интересни статии и новини от издателство “Мармот”, директно на електронната си поща! 📧 Абонирай се за нашия бюлетин 👉 тук.

Разгледай и нашата секция с безплатни четива и занимателни материали, с които да направиш престоя у дома по-полезен и забавен! Открий ги 👉 тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *