Стикер на седмицата “Лакомият Пинки”

Повече от 74 хиляди станаха приятелите на мотовете, които са част от “Мармот” – Viber общност, в която получаваш най-новите новини от издателството, гледаш видеа и да участваш в анкети. 💫

“Стикер на седмицата” е една от любимите рубрики в нашата Viber общност! Всяка седмица членовете на “Мармот” гласуват, за да изберат стикер, чиято история ние да споделим. Тази седмица с почти 1300 гласа спечели…. “Лакомият Пинки”. 🍓

Първата ни среща с Пинки е още в книгата “Здравей, ново утре”, когато го откриваме как сладко похапва горски плодове. Освен без зрели череши и ягоди обаче, той не може и без най-близките си приятели. Съмишленик в хапването му е момченцето Здравко, у чийто гардероб живее.

Пинки е сред най-доверените приятели на Мукс и Пагу и заедно с тях преминават през куп приключения. А пък веднъж даже помогна на Мукс и Гула да се измъкнат от Гушкащото чудовище, но… това е друга история.

А сега хубав уикенд и добър апетит от Пинки! 🤤

Присъединете се към нашата Viber общност 👉 тук.

Открийте всички стикери от супермотския пакет 👉 тук 💫 и разгледайте колекцията ни от значки, чаши и тениски, вдъхновени от тях 👉 тук.

Получавайте още интересни статии и новини от издателство “Мармот”, директно на електронната си поща! 📧Абонирайте се за нашия бюлетин 👉 тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *