Парцалена история с два края – щастливият финал!

Книгата “Слончето, което искаше да лети” от Лиляна Дворянова е първата книга в портфолиото ни с два финала. Прекрасно-илюстрираната история разказва за мечтата на едно слонче да полети, но тъй като е твърде тежко, неговият приятел мишката опитва да измисли всевъзможни варианти, за да му помогне.

Опитват какво ли не – с балони, с помощта на птиците, с упражнения, но уви… Слончето е пълно с парцалки, а те тежат и го дърпат надолу. Тогава на мишката ѝ хрумва идея. Какво би станало, ако заменят парцалкте с нещо леко и ефирнно, каквото например са… облаците?

Така историята ни отвежда до своя край, в който мишката трябва да реши дали да извади тежкото парцалено сърце на слончето или да го запази с надеждата, че въпреки това облаците ще помогнат на нейния приятел да полети. 

В анкетата ни във вайбър общността ни вие избрахте да научите какво се случва в щастливия край на историята. В него, както прилгяга на всеки един хубав финал, слончето успява да полети и да запази доброто си сърце. Какви приключения ще ги очакват слончето и мишката от тук насетне?

Чакаме с притаен дъх!

Виж още за книгата 👉 тук.

Присъедини се към нашата Viber общност 👉 тук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *