Над 25 000 сваляния на стикер пакета “Денят на Мармота” във Viber

Манията около стикерите във Viber вече е в съвсем нова светлина за всички фенове на издателство Мармот, които от началото на месец септември могат да се радват на “Денят на Мармота”!  Пакетът включва забавни стикери, подходящи за всяко настроение и всеки момент от ежедневието.

Няма значение дали искаш да поздравиш някой за добро утро, да кажеш “благодаря” или просто да извикаш от радост – за всяко настроение има правилен стикер, с който да зарадваш приятел. Цветни, позитивни и говорещи на твоя език – с “Денят на Мармота” никога няма да скучаеш и лесно ще изразиш всяка емоция с подходящата визия.

Автор на стикерите е Калина Дечева, която признава, че рисува от дете и илюстрациите са нейна страст и до днес.

“След гимназията се насочих към анимацията и завърших Анимационна режисура. Дълги години работих като аниматор към различни продукции и студиа за филми и компютърни игри. Имам три авторски филма, в които идеята, сценария, режисурата, дизайна на типажите и декорите, както и изпълнението на анимацията са мое дело. Работата като аниматор ми помогна да създам своя собствена стилизация с изчистени силуети. Тя се разпознава и в картините ми. Имам две самостоятелни изложби живопис в любимата ми техника – сух пастел. През последните две години реших да последвам детската си мечта и отново да се завърна към илюстрацията.”

Работата на Калина по Viber стикерите на издателството определено надмина очакванията ни и нашият мармот заживя собствен щастлив живот във виртуалното пространство, където до момента повече от 25 000 души са свалили “Денят на мармота” и го използват в ежедневната си комуникация.

Ако все още не сте изтеглили Viber стикер пакета може да го направите БЕЗПЛАТНО ТУК!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *