Идеи за декорация на детската стая

Детската стая е едно от пространствате във всеки дом, където въображението може да се развихри на високи обороти, а смелите цветове винаги са добре дошли. Това е мястото, в което децата трябва да усещат позитивна енергия и да откриват равни дози уют и приключения.

Събрахме няколко идеи, с които да ви помогнем да освежите или преобразите детската стая в дома ви без големи инвестиции. И не забравяйте, че всяко решение, което взимате трябва да бъде съгласувано с най-големия интериорен критик – детето.

Нетрадиционен килим

Това е един от най-бързите начини да добавите закачлив елемент в обзавеждането на детската стая. Може да заложите на нетипична форма като например глава на животно или превозно средство. Превърнете настилката в поле за игра с килим с принт на състезателна писта или игра на дама.

Висящи елементи

Ако таванът ви позволява, добавете висяща люлка за максимално забавление дори и на закрито. Компактна, но много функционална и разчупваща пространството, тя ще осигури на децата забавления и движение дори на закрито.

Завеси с принт

Недейте да ги приемате само като функционална част от интериора. Завесите могат да бъдат начин да добавите цвят и индивидуалност в детската стая или пък да дадете още пространство за любимите герои на малките й обитатели.

Силата на водата

Всички деца обичат да имат домашен любимец, а рибките да тези, които изискват минимални грижи. От аквариум само за една рибка до огромен, побиращ в себе си цяла водна вселена, това е чудесен начин да внесете свеж елемент в интериора.

Принт на стената

Над леглото или бюрото в детската стая е чудесно място, на което да добавите принт с вдъхновяваща илюстрация и послание към вашето дете. Те са чудесен начин да му напомняте важните неща от живота по креативен и красив начин.

В онлайн магазина на издателство Мармот вече може да откриете и нашата колекция принтове за стена в 2 размера – А3 и А4. Можете да изберете от различни илюстрации от нашите книжки и да ги комбинирате по свое желание или да поръчате от нашите готови сетове.

Чудесни и за подарък, те могат да бъдат перфектното решение за рожден ден, кръщане, погача или хубави емоции дори без повод.

Разгледайте ги тук: https://bit.ly/2MYeyis

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *