Дългоочакваната поредица “Дино и приятели” ще се разпространява само като подарък

Случват се и такива неща.

Чакахме с нетърпение и вълнение поредицата “Дино и приятели” да се присъедини към книжното ни семейство, но когато книгите дойдоха, за съжаление видът им се различаваше от очакваното. Хартията и на корицата, и на страниците е много по-тънка от начина, по който си я представяхме.

Вие вече ни познавате и знаете колко сме прецизни по отношение на всеки един детайл що се отнася до всяка книга в портфолиото ни.

Вярваме силно в мисията и качествата на книгите за Дино, но решихме, че не може да ги продаваме. Вместо това ще ги подаряваме.

Да, точно така.

Ще подарим целият тираж от двете книги – общо 3000 броя.

Напълно осъзнаваме размера на финансовата ни загуба, но в същото време сърцето ни ликува при мисълта колко нови приятели ще срещне Дино и то съвсем скоро.

Та, ето и как ще процедираме:

🎁 Всички от вас, които си поръчаха Дино предварително, ще получат книгите си, като ще заплатят единствено цената за доставка и стойността на другите книги в поръчката им (ако има такива).

🎁 Занапред Дино ще пристига като подарък с всяка направена поръчка на сайта ни www.marmot-books.com, независимо от стойността ѝ до изчерпване на количествата.

🎁 Всички, които се отбият при нас на Алея на книгата в София от 06.09 до 12.09 на шатра 16 (най-дългата шатра в средата на Витошка), ще получат подарък Дино към всяка покупка.

🎁 Дино ще пристига и като подарък към всяка направена поръчка на сайта на приятелите ни от www.niedecata.bg, независимо от стойността ѝ. Така те ще подпомогнат отпечатването на нови тиражи и книги от поредицата.

🎁 Освен това, решихме да подарим по една книга на всяко дете от 50 първи класа по случай първия учебен ден. Заявката от 50 класа се запълни за по-малко от три часа. Близо 1300 деца ще получат Дино като подаък за първия учебен ден. <3

Засега поредицата “Дино и приятели” Н Я М А да се продава нито на сайта, нито в търговската мрежа.

Ако искате да ни подкрепите в желанието ни да издадем новите тиражи от поредицата в по-кратък срок, пишете ни на имейл office@marmot-books.com, за да обсъдим възможности за сътрудничество.

Така, въпреки всичко, Дино е доволен, защото по един или друг начин, ще стигне до повече деца като подарък. А Дино обича децата. Обича и подаръците. А ние обичаме него. Напук на случилата се грешка.

Благодарим ви за разбирането! ❤️

Екипът на издателство “Мармот”, Дино🦕, Ежко 🦔, Знайко 🐢, Куку 🐦, Роки и Мая 👫.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *